Trouw & Gelegenheidskleding

Van Soest Menswear - Dé trouwspecialist van Gorinchem en omstreken!

Wij begrijpen dat u juist bij een speciale gelegenheid graag een extra gevoel van zekerheid aan uw kleding ontleent. Daarom verzorgen wij voor u het perfecte trouwpak. In onze winkel kleden we de bruidegom en huwelijksgasten dan ook graag stijlvol aan.
Naast de indrukwekkende collectie herenkostuums bieden wij een uitgebreid aanbod aan accessoires. Onze collectie schoenen maakt uw outfit compleet. In ons eigen atelier zorgen we ervoor dat uw keuze op uw lijf geschreven zal zijn.
Aan het aanschaffen van uw trouwkostuum besteden wij graag veel extra zorg en aandacht, daarom adviseren wij u om een afspraak te maken met onze trouwspecialisten. Ook 's avonds bieden wij u graag de tijd om in alle rust uw kostuum uit te zoeken.

Adres

Arkelstraat 29
4201 KA Gorinchem
tel: 0183 – 636 813
Email: info@vansoestherenmode.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dins-, woens- & vrijdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 21:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
* Op afspraak Bel ons!
* Koopzondagen 13.00 – 17.00
onder voorbehoud iedere laatste zondag van de maand van 13:00 tot 17:00 uur

Social Media

Blijf op de hoogte van de laatste
ontwikkelingen bij Van Soest Menswear!

Kijk op onze facebook pagina!  

Privilege Cheque

Ook een Privilege Cheque? Indien u uw aankopen laat registreren, spaart u punten! Op een later tijdstip krijgt u een Privilege Cheque toegestuurd waarbij de punten omgezet worden in een vrij besteedbaar bedrag! Geen last dus van pasjes en een leuke extra! Gebruik van maken? 'U kunt zich inschrijven in ons klantenbestand!'